Markkinointi Suunta Oy
Yhdessä oikeaan suuntaan

Verkkosivut

Tarvitseeko yrityksenne verkkosivut jotka ovat optimoitu hakukoneille sekä skaalautuvat eri päätelaitteille kuten puhelimille, tableteille ja tietokoneille?

Yrtyksen verkkosivut ovat nykyään yrityksen digitaalisen mainonnan kivijalka ja ne palvelevat asiakkaitasi ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää miten voimme auttaa luomaan juuri sinun yrityksellesi parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun.


Katso myös muut palvelumme

Suurennuslasi näppäimistön päällä

Google-mainonta

Hakusanamainonta, Remarketing, Display

Googlen markkinointi kanavat ovat yrityksen tärkeimpiä kanavia löydettävyyteen, näkyvyyteen sekä sivustolle uudelleen ohjaukseen. Mikä olisikaan paras alusta, kuin maailman käytetyin hakukone!

Kännykänkäyttö ja visualisoituja tykkäyksiä

Somemainonta

Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin

Sosiaalisen median kanavat ovat erinomainen alusta tavoittaa, juuri sinun kohdeyleisösi. Facebook, Instagram, YouTube ja Linkedin ovat suosituimpia markkinointi kanavia ja sille on syynsä. Some mainonta toimii erinomaisesti niin B2C, kuin B2B mainontaan.

Kaksi henkilöä keskustelevat tietokoneen äärellä

Natiivimainonta

Suomen suosituimmat mediat ja uutis-sivustot

Natiivimainontaa käyttämällä saadaan luotua tehokasta sisältömarkkinointia kaupallisessa mediassa ja uutissivustoilla. Natiivimainonta on yksi nopeimmin kasvavista mainosmuodoista kansainvälisesti. Natiivimainonnalla saat tuotua oman tuotteen/palvelun esille paremmin kuin koskaan.