Markkinointi Suunta Oy
Yhdessä oikeaan suuntaan

Somemainonta

Facebook-mainonta

Facebook-mainonta on tuttua ja todistetusti tehokas tapa löytää uusia asiakkaita.

Facebook-mainonta tavoittaa laajasti kaikki ja kaiken ikäiset suomalaiset kuluttajat. Facebook on Suomen suosituin sosiaalisen median kanava, joka takaa sinulle varmat kontaktit ja hyvän tavan tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi.

Facebook on erittäin tehokas alusta mainostaa, varsinkin kohdennettavuuden vuoksi. Facebook-mainonnalla voit kohdentaa mainoksesi juuri oikealle yleisölle. Älä jää sosiaalisessa mediassa jalkoihin, vaan tavoita asiakkaasi erinomaisella kohdennuksella!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Facebook-mainonnan hyödyistä.

Instagram-mainonta

Instagram-mainonta herättää mielenkiintoa visuaalisesti, juuri oikealle kohdeyleisölle.

Instagram-mainonta on visuaalista mainontaa parhaimmillaan. Kuvapalvelussa pääset näyttämään yrityskuvaasi, sekä herättämään kohdeyleisösi mielenkiinnon ennenkuulumattomalla tavalla. Monipuolisten kohdistusvaihtoehtojen avulla Instagram-mainokset voidaan kohdistaa mm. Tietyille maantieteellisille alueille, ikään, sukupuoleen sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Instagram-mainonta nostaa otettaan markkinoilla jatkuvasti ja siihen on syynsä!

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Instagram-mainonnan hyödyistä.

LinkedIn-mainonta

LinkedIn-mainonta on johtavin markkinointi alusta B2B kampanjoissa, sekä rekrytointikampanjoissa.

Tahdotko mainostaa yrityksille erittäin ammattimaisesti? LinkedIn-mainonta on paras ratkaisu tavoittaa mm. toimialan, tittelin, ammatin, työkokemuksen, koulutuksen, työnkuvan ja aikaisempien sivustovierailujen perusteella. LinkedIn-mainonnan kohdennettavuus on erittäin tarkkaa ja voit olla varma, että mainoksesti näkyy juuri toivomallenne yleisölle!

LinkedIn-mainonta tekee sinun yrityksestä tunnetun, sekä saat suoria siirtymisiä kotisivuillesi. Jokainen klikkaus LinkedIn-mainonnassa on erittäin arvokas yrityksellesi.

Markkinointi Suunta antaa teille täydellisen mahdollisuuden luoda uusia asiakas-suhteita, sekä tuoda yritystäsi julki uudella tavalla.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää LinkedIn-mainonnan hyödyistä.

Youtube

Youtube-mainonnalla saat ison yleisön, sekä takuuvarman kohtaamisen potentiaalisen asiakkaan kanssa.

Youtube-mainonta on erittäin edullista ja kustannustehokasta video-mainontaa. Yhdellä mainoksella pystyt herättämään asiakkaan kiinnostuksen, sitouttaa, brändätä sekä esitellä palveluita/tuotteita kiinnostavasti. YouTube-mainonnan TrueView In-Stream-mainonta, jossa mainoksesta maksetaan ainoastaan, jos videota katsotaan vähintään 30 sekuntia, tai mainoksesta siirrytään verkkosivuillenne on tullut Youtube-mainonnan suosituin. TrueView In-Stream-mainonta on erittäin kustannustehokasta, niin brändäykseen, kuin palveluidenne esittelyyn.

Markkinointi Suunnalla teemme jokaisen Youtube-kampanjan asiakkaan toiveiden ja kohdennusten mukaan, tuottamaan mahdollisimman paljon sekä katselu että näyttökertoja.

Youtube-mainonta on erittäin edullista perinteiseen TV-mainontaan verrattuna. Youtube-mainonnasta saa kuukausittain kattavan raportoinnin, jonka avulla voimme seurata mainoksenne tuottavuutta, sekä toteutuneuta katselukertoja.

Youtube-mainonta yllättää tehokkuudellaan, sekä kuinka edullista Youtube-mainonta on.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Youtube-mainonnan hyödyistä.


Katso myös muut palvelumme

Suurennuslasi näppäimistön päällä

Google-mainonta

Hakusanamainonta, Remarketing, Display

Googlen markkinointi kanavat ovat yrityksen tärkeimpiä kanavia löydettävyyteen, näkyvyyteen sekä sivustolle uudelleen ohjaukseen. Mikä olisikaan paras alusta, kuin maailman käytetyin hakukone!

Kaksi henkilöä keskustelevat tietokoneen äärellä

Natiivimainonta

Suomen suosituimmat mediat ja uutis-sivustot

Natiivimainontaa käyttämällä saadaan luotua tehokasta sisältömarkkinointia kaupallisessa mediassa ja uutissivustoilla. Natiivimainonta on yksi nopeimmin kasvavista mainosmuodoista kansainvälisesti. Natiivimainonnalla saat tuotua oman tuotteen/palvelun esille paremmin kuin koskaan.

Tietokoneen ruutu, tabletti ja kännykkä joissa näkyy verkkosivu

Verkkosivut

Optimoidut verkkosivut yritykselle

Teemme yrityksellenne verkkosivut jotka ovet optimoitu hakukoneille sekä skaalautuvat eri päätelaitteille kuten puhelimille, tableteille ja tietokoneille.