Markkinointi Suunta Oy
Yhdessä oikeaan suuntaan

Natiivimainonta

Natiivimainonnan avulla, avaatte asiakkaallenne paljon informaatiota, yhdellä klikkauksella.

Natiivimainonta on digitaalisen mainonnan muoto, joka on kehittynyt 2010-luvulta lähtien. Sitä käyttämällä saadaan luotua tehokasta sisältömarkkinointia kaupallisessa mediassa ja uutissivustoilla.

Sen avulla luodaan digitaalisia mainoksia, jotka ovat sisällöltään ja ulkomuodoltaan mahdollisimman lähellä julkaisualustan sisältöjä. Natiivimainonnan uutismuotoisuus herättää lukijan mielenkiinnon ja saa heidät kiinnostumaan sisällöstä. Kun lukija klikkaa mainosta, hänet ohjataan valittuun sisältöön nettisivuillanne. Kyseessä voi olla blogikirjoitus, artikkeli tai laskeutumissivu sisällön kera.

Natiivimainonta takaa tuottavuuden, koska kampanjan mainosbudjetti kuluu ainoastaan toteutuneista kilkkauksista.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää natiivimainonnan hyödyistä.


Katso myös muut palvelumme

Suurennuslasi näppäimistön päällä

Google-mainonta

Hakusanamainonta, Remarketing, Display

Googlen markkinointi kanavat ovat yrityksen tärkeimpiä kanavia löydettävyyteen, näkyvyyteen sekä sivustolle uudelleen ohjaukseen. Mikä olisikaan paras alusta, kuin maailman käytetyin hakukone!

Kännykänkäyttö ja visualisoituja tykkäyksiä

Somemainonta

Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin

Sosiaalisen median kanavat ovat erinomainen alusta tavoittaa, juuri sinun kohdeyleisösi. Facebook, Instagram, YouTube ja Linkedin ovat suosituimpia markkinointi kanavia ja sille on syynsä. Some mainonta toimii erinomaisesti niin B2C, kuin B2B mainontaan.

Tietokoneen ruutu, tabletti ja kännykkä joissa näkyy verkkosivu

Verkkosivut

Optimoidut verkkosivut yritykselle

Teemme yrityksellenne verkkosivut jotka ovet optimoitu hakukoneille sekä skaalautuvat eri päätelaitteille kuten puhelimille, tableteille ja tietokoneille.