Markkinointi Suunta Oy
Yhdessä oikeaan suuntaan

Google-mainonta

Hakusanamainonta

Googlen hakusanamainonta on yrityksen kivijalka markkinoinnissa.

Hakusanamainonta on Google-hakukoneen sivuilla näkyvää, maksettua mainontaa, jossa maksat vain klikkauksista. Hakusanamainonnalla on mahdollista päästä Google-hakukoneessa parhaille sijainneille, vaikka yrityksen verkkosivujen orgaanisella näkyvyydellä, ei sinne yltäisikään. Hakusanamainonta on erittäin kustannustehokasta mainontaa, koska on erittäin tärkeää olla löydettävissä, silloin kun sinun tuotteita/palveluita etsitään.

Google on maailman käytetyin hakukone, jolla on Suomessa valtava 95 % markkinaosuus. Hakusanamainonnalla pystyt kilpailemaan tunnettujen yritysten ja brändien kanssa hyvistä sijanneista Google-hakukoneessa.

Älä anna potentiaalisten asiakkaidesi, valua ohitse, vaan anna heidän löytää sinut!

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Google hakusanamainonnasta.

Remarketing

Remarketing tuo potentiaaliset asiakkaasi tekemään ostopäätöksen loppuun.

Remarketing on erinomainen keino lähestyä uudelleen asiakasta, joka on jo aikaisemmin käynyt verkkosivuillasi, sekä pitää yrityksesi asiakkaan mielessä kuvallisella mainonnalla. Remarketing tallentaa verkkosivun kävijätiedot ja näyttää mainoksiasi myöhemmin, jo sivuilla käyneelle potentiaaliselle asiakkaallesi. Tarkoituksena on hienovaraisesti muistuttaa asiakasta, sekä pitämään mielenkiintoa yllä.

Asiakkaat vertailevat palveluita, sekä tuotteita, enemmän kuin koskaan. Remarketing pitää sinut vertailussa aina muistissa.

Remarketing-mainonnassa maksat vain klikkauksista, et mainoksen näyttökerroista. Remarketing on erittäin kustannustehokasta mainontaa, koska jokaisella klikkauksella saat tutun asiakkaan palaamaan sivuillenne, ostohousut jalassa.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielelläme lisää Remarketing-mainonnasta.

Display-mainonta

Google Display-mainonta on tehokasta banneri-mainontaa juuri sinun kohdeyleisöllesi.

Display-mainonta on Googlen tarjoaman display-verkoston kautta kohdennettua mainontaa, yleisölle joka on osoittanut nettikäyttäytymisellään kuuluvan kohderyhmääsi. Kuvallisella mainoksella herätätte uusissa asiakkaissa mielenkiinnon, sekä brändäätte yritystänne kustannustehokkaasti.

Display-mainonnalla saatte paljon näkyvyyttä suosituilla sivustoilla, joissa asiakkaasi käyvät.

Display-mainonnan budjetti kuluu ainoastaan toteutuneista siirtymisistä verkkosivuillenne. Mikäli mainosta ei klikata, olette kuitenkin saanut arvokasta kuvallista brändäystä yrityksellenne.

Ota kuvallinen mainonta haltuun erittäin tehokkaalla tavalla, Google Displayn avulla!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää Google Displayn tarjoamista hyödyistä.


Katso myös muut palvelumme

Kännykänkäyttö ja visualisoituja tykkäyksiä

Somemainonta

Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin

Sosiaalisen median kanavat ovat erinomainen alusta tavoittaa, juuri sinun kohdeyleisösi. Facebook, Instagram, YouTube ja Linkedin ovat suosituimpia markkinointi kanavia ja sille on syynsä. Some mainonta toimii erinomaisesti niin B2C, kuin B2B mainontaan.

Kaksi henkilöä keskustelevat tietokoneen äärellä

Natiivimainonta

Suomen suosituimmat mediat ja uutis-sivustot

Natiivimainontaa käyttämällä saadaan luotua tehokasta sisältömarkkinointia kaupallisessa mediassa ja uutissivustoilla. Natiivimainonta on yksi nopeimmin kasvavista mainosmuodoista kansainvälisesti. Natiivimainonnalla saat tuotua oman tuotteen/palvelun esille paremmin kuin koskaan.

Tietokoneen ruutu, tabletti ja kännykkä joissa näkyy verkkosivu

Verkkosivut

Optimoidut verkkosivut yritykselle

Teemme yrityksellenne verkkosivut jotka ovet optimoitu hakukoneille sekä skaalautuvat eri päätelaitteille kuten puhelimille, tableteille ja tietokoneille.